Stärker sin position inom digital skyltning

Publicerad
2013-10-30
Skribent
Eric Windahl

NEC Display Solutions, en världsledande leverantör av innovativa bild- och presentationslösningar, breddar sitt utbud av LED-moduler, idealiska för LED-videoväggsinstallationer i storformat för inom- och utomhusbruk. Tillsammans med ett nytt framtaget kabinett The Messenger, kan NEC nu även erbjuda en driftssäker helhetslösning för alla typer av mindre LED-installationer, både för inomhus- och utomhusbruk.

NEC utökade portfölj av Nichia LED-moduler erbjuder flexibla videoväggslösningar som passar olika behov och miljöer. Standardmodellen med 6 mm pixelstorlekar passar bäst till inomhusinstallationer, medan modeller med 10 mm (SMD)/15mm(RGB)/20mm(RGB) pixelstorlekar är särskilt framtagna för utomhuslösningar.

– Vår satsning på LED-installationer och storformatsvideoväggar betyder att vi kan behålla vår position som ledande inom digital skyltning, säger Henrik Breda på NEC Display Solutions Scandinavia.
– Vi upplever en växande efterfrågan på skräddarsydda lösningar för publika skärmlösningar, inte minst inom reklam och marknadsföring. Med denna viktiga uppgradering av nya LED-moduler kan vi erbjuda en helhetslösning för alla offentliga miljöer, vare sig det handlar om inom- eller utomhus.

NEC_LEDSPORTSCINEMAXv2Flat