Scandraft utökar servicen ytterligare

Publicerad
2013-10-07
Skribent
Eric Windahl

Under sommaren har mycket hänt på Scandraft, som ser en positiv utveckling och vill kunna hjälpa sina kunder på bästa sätt.

– Därför har vi anställt Viktor och Cecilia som säljare hos oss i Mölnlycke och Eddie förstärker Scandraft AS i Norge, berättar Anders Trillkott, VD på Scandraft.
– Vårt motto; inga väntetider, ställer höga krav på vår service på lagret i Mölnlycke, där Martin nu hjälper oss att leva upp till våra förväntningar.

SM613 Scandraft Viktor Uggla (3)
Viktor Uggla
Viktor är ung, pigg och nyfiken och vårt senaste tillskott på säljsidan. Han hjälper dig med alla Scandrafts produkter. Om du vill nå Viktor är du välkommen att
ringa 031-68 69 39 eller mejla viktor.uggla@scandraft.se

SM613 Scandraft  Martin (3)
Martin Jonsson
I vårt arbete att ytterligare förbättra vår service till dig förstärker vi på lagret med Martin Jonsson.

SM613 Scandraft Eddie Horvath (3)
Eddie Horvath
Ny säljare i Norge är Eddie Horvath. Eddie har 27 års erfarenhet från den grafiska branschen i Norge. Eddie har bred erfarenhet av fordonsfoliering och expertkunskap om vinyl. Vår wrappingguru. Eddie kommer att visa vad han kan på våra wrappingutbildningar.

SM613 Scandraft Cecilia Lundqvist (3)
Cecilia Lundqvist
Cecilia är vår nya stjärnsäljare på Tryckfaktor och hjälper dig med Tryckfaktors hela sortiment. Cecilia når du på 031-381 87 14 eller på cecilia@tryckfaktor.se.