Ny säljare på Hexis

Publicerad
2013-10-01
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Personal

Hexis har sedan starten i Sverige i april 2011 växt snabbt och redan etablerat sig som en betydande folieleverantör. Den snabba tillväxten förklaras av egna producerade högkvalitetsprodukter till bra priser utan mellanhänder.

– Det i kombination med stora lager, snabba leveranser samt höga service och kunskap om produkterna, har gjort oss till ett allt mer självklart val som folieleverantör förklarar Patrik Martinsson.
– Nu förstärker vi ytterligare och Tomas Pettersson, tidigare säljare på Scandraft, börjar hos oss i augusti, precis i tid för att vara en fullfjädrad Hexis-säljare till Sign Scandinavia.

– Tomas har många års erfarenhet och är ett välkänt ansikte i branschen. Det är också riktigt kul att vi kan attrahera erfarna personer från de stora drakarna till en mindre uppstickare som Hexis säger Patrik .

– Vi är nu 12 extremt motiverade medarbetare och Tomas kommer att passa in riktigt bra i Team Hexis, berättar Joachim Wallgren som även förklarar att den höga servicenivå och marknadsnärvaro nu stärks ytterligare.
– Hexis kommer att synas allt mer i Sign-Sverige säger Joachim med glimten i ögat.

SM513 Tomas Pettersson Hexis IMG_0061
Tomas Pettersson