Epson SureLab på Sverige-turné

Publicerad
2013-10-21
Skribent
Eric Windahl

Under vecka 43 (den 21-25 oktober) kommer Epson SureLab on Tour att befinna sig i mellan- och södra Sverige I turnébussen finns Richard Garp från Epson och Dan Hermansson från Network Soutions, som är exklusiv återförsäljare för Epson SureLab. Syftet är att åka runt och demonstrera denna banbrytande produkt för så många intressenter som möjligt.

Epson SureLab är ett kompakt digitalt torrlabb som ger en utskriftskvalitet och färgbeständighet som är likvärdig med Epsons professionella grafiska skrivare. Med Epson SureLab kan man skriva ut foton, kort, inbjudningskort, reklamblad och broschyrer på blankt, glättat och matt specialpapper.

– Vi hoppas många fotobutiker upptäcker detta nytänkande och effektiva torrlabb, säger Dan Hermansson i en kommentar.

Skrivaren gör det möjligt att producera material som ligger på en bredd mellan 4-12 tum (10-30 cm) och en längd mellan 3,5-484 tum (9-121 cm). Epson SureLab använder mycket mindre energi än ett våtlabb och eftersom den varken kräver vattenförsörjning, luftfilter eller kemikalier minskas påverkan på miljön och liksom den totala ägandekostnaden, som också bli mindre.

SM713 Epson SureLab sha7moxgzingqsprgf1x

Är du intressera av att kolla in och testa Epson SureLab, kontakta:
Richard Garp
070-585 55 50
richard.garp@epson.eu