Profilrally med fart

Publicerad
2013-09-15
Skribent
Eric Windahl

Sista veckan i maj arrangerades 2013 års Profilrally i Borås, närmare bestämt på Sagagatan 17 där Etikettbolaget ställde upp med lokaler. Profilrallyt är två späckade inspirationsdagar, där återförsäljare kan möta sina leverantörer och allt vad de har att erbjuda. På plats fanns bl a Plastprint, Daiber, Noll33 Screen, Sandryds, ProOne, Nordic Signum, C Two Products, Hefa, Bregmos, Keback för att bara nämna några.

– Det var första gången vi ställde ut på en mässa och vi var med för att skaffa oss lite erfarenhet, berättar Stefan Johansson från Stema som var där tillsammans med säljaren Marcus Wiland.
– Det var bra arrangerat och vi kommer säkert vara med igen om vi får chansen.

– En nyhet just nu är väl att vi börjat sälja paraplyernas Rolls Royce; Blunt. En enastående kvalitet och visst är de dyra, men så är det med bra grejer, säger Calle Landberg från Daiber.
– På hårdvarusidan, som vi ju inte haft egentligen, tar vi nu upp vår agentur från USA; Xuron-verktyg. De är helt otroliga små rackare och jag upptäckte dem vid mitt egna hobbypulande och hade aldrig träffat på bättre.

– Verktyg i vår värld? Tja, varför inte. Dessa kan tryckas på handtagen och jag tycker att nu har vi sett nyckelringar, pennor, isskrapor och usb-minnen så länge så varför inte något nytt?

Inte nog med att man hade ett strålande väder, utan antalet besökare överträffade också förväntningarna. Profilrallyt avslutades med boule och en förträfflig middag, samtidigt som man kunde konstatera att samtliga kommit i mål och inga dikeskörningar förekommit.

Tibro Reklam Profilrallyt 1305022 115