Papper gör skillnad

Publicerad
2013-09-03
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Print & mer

Rymd, stämning och ett dramatiskt uttryck var tre viktiga komponenter när Arctic Paper bad arkitekturfotografen Åke E:son Lindman att välja bilder som fångar volymen hos några berömda och fascinerande byggnader.
Hans bilder lyfts fram på papper från sortimentet Arctic Volume och utgör grunden i en spännande vårkampanj som utforskar konceptet volym inom arkitekturen.

Åke E:son Lindman är en av de mest hyllade svenska arkitekturfotograferna. Hans brinnande engagemang för den rymd och rumslighet som en byggnad återspeglar finns närvarande i alla bilder han presenterar. Hans nyskapande tjänster anlitas ofta av de mest kända arkitekturtidskrifterna i Norden och internationellt samt av lyxiga inredningstidningar, reklambyråer och konstgallerier.

Dessutom tillför sortimentet Arctic Volume egenskaper till dessa avancerade bilder som förstärker och lyfter fram budskapet. Skugga, yta och volym är viktiga grundstenar för alla fotografer eller formgivare som väljer papper ur sortimentet Arctic Volume.

SM413 ArcticVolume - Papper gör skillnad