Nya på Sandryds

Publicerad
2013-09-30
Skribent
Eric Windahl

Sandryds har den 1 juni i år anställt Per Fäldt som säljare med ansvar för södra Sverige. Många känner Per sedan tidigare. Han har varit många år i branschen och har faktiskt varit ägare av Sandryds varumärke South West tidigare. Pers bolag såldes till Sandryds år 2001. Han har sedan dess jobbat med framtagning av specialproduktion och logistiklösningar inom profilbranschen.

Mats Hallgren har sedan en tid tillbaks fått en ny tjänst hos Sandryds. Mats ansvarar nu för ett mindre distrikt i Mellansverige dessutom är han exportansvarig i övriga Skandinavien och även kundansvarig för större kedjer i Sverige.
SM513 Sandryds Mats H (3)

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman

SM513 Sandryds Per Fäldt-3322ps (3)