Liten, smart och synlig

Publicerad
2013-09-25
Skribent
Eric Windahl

Tilt är en suverän profilprodukt, som uppskattas av alla med en smartphone. Den är särskilt bra eftersom den kan tas med överallt och ofta används i miljöer där personer i närheten kan se varumärket, exempelvis på tåget eller flyget. Med Tilt som varumärkesbärare signalerar varumärket innovation, ny teknik och framtidsanda.

I tillbakalutat läge
År 2012 var tidpunkten då streamingtjänsterna lanserades på allvar. Utbudet av appar och program som erbjuder video i mobilen växer lavinartat och har skapat ett otroligt programutbud. Utvecklingen går mot att vi tittar på mer och mer TV och film i våra telefoner, samtidigt som videosamtal med Skype och liknande tjänster blir allt vanligare.

Därför finns Tilt, ett praktiskt stativ för din smartphone som gör det enklare att kolla på TV och film i mobilen. Den placerar din smartphone i ett lätt tillbakalutat läge, så att vi kan göra detsamma.

SM513 Liten, smart och synlig Tilt iphone2