Helén Högberg ny ordförande i The Packaging Arena

Publicerad
2013-09-30
Skribent
Eric Windahl

The Packaging Arena fick i maj en ny ordförande i Helén Högberg, VD på Kostym Designbyrå och Clara Reklambyrå. Helén har lång erfarenhet av förpackningsbranschen, nära kontakt med marknaden och bred kunskap om utvecklingsprocesser.

– Det känns inspirerande att ta över ordförandeskapet och utveckla The Packaging Arena till en ännu spetsigare aktör inom den svenska förpackningsindustrin. Konkurrensen är vassare än någonsin och det gäller att ligga i framkant för att ta del av de ökade investeringar som varumärkesägare idag gör. Det är viktigt för företag i hela värdekedjan och The Packaging Arena har en viktig roll att spela där, säger Helén Högberg.

– The Packaging Arena är på väg in i en ny fas i utvecklingen. Det känns väldigt roligt att tillsammans med styrelsen och med Helén i spetsen ta ett stort kliv framåt för att möta framtidens utmaningar, säger Sandra Eriksson, VD på The Packaging Arena.

The Packaging Arenas nya styrelse består av Helén Högberg, Clara, ordförande, Berit Westergren, Broby Grafiska, Charlotta Stenson, Bulldozer, Claes Dahlbom, Sun Chemical, Fredrik Werner, Stora Enso, Henrik Kjellgren, Nordic Paper och Sofia Andersson, Karlstads universitet.