Epson Expression Photo – Bästa Multifunktionsskrivare 2013

Publicerad
2013-09-13
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Print & mer

Epson Expression Photo XP-850 och XP-750 vann TIPA-utmärkelsen Bästa Multifunktionsskrivare 2013.
TIPA (the Technical Image Press Association) bedömer innovation, teknik, design, användarvänlighet och pris/prestanda-förhållandet på produkter lanserade under en 12-månaders period för att få fram en lista och utse vinnare för alla olika kategorier.

Epson Expression Photo XP-850 and XP-750 är en perfekt multifunktionsskrivare för fotoentusiaster att skriva ut, skanna, kopiera och faxa med. Båda skrivarna innehåller funktionen Epson Connect som gör det möjligt att skriva ut trådlöst från smartphones, surfplattor och PC:s med Epson iPrint. Användarna kan dessutom e-posta dokument direkt till skrivaren och skriva ut var som helst i världen, skriver Epson i ett pressmeddelande.