Durst Inkjet Innovations Days

Publicerad
2013-09-20
Skribent
Eric Windahl

I april höll Durs ett tvådagarsevent med namnet; New and practical inkjet applications through knowledge and technology.
Över 120 nyckelkunder från hela Europa hade samlats för att lyssna på föreläsningar om digital- och inkjetprint samt ta del av Durst senaste innovationer, bl a de två nya Rho 1000-skrivarna och de tekniska fördelarna med den popular Rho P10-serien och Variodrop-tekniken.
Man har även tagit fram ett nytt vitt bläck, Premium White HD Set, för utskrift med Rho P10-serien.

– Vi är mycket nöjda med den respons vi har fått på eventet. Vi var fullbokade med gäster och responsen på programmet var ett universellt godkännande. Även om detta var tänkt som en engångsföreteelse, tror jag att det är något som kan bli en årlig del av Durst-kalendern.

Durst Innovation Days1_Wheeler 1