GYFs utbildningspris utdelat

Publicerad
2013-07-05
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Övrigt

GYF, Stiftelsen för de Grafiska Yrkenas Främjande, delar varje år ut pris till personer som utmärkt sig genom att bidra till branschens utveckling. Årets utbildningspris med en prissumma på 50 000 kronor delades ut till Guy Ekholm på Xenter Botkyrka, med motiveringen;

Guy Ekholm tilldelas GYFs utbildningspris för att han under flera år som inspirationskälla och drivande kraft utvecklat kursutbudet och varit motorn i utvecklingsarbetet på de grafiska utbildningarna vid Xenter Botkyrka.
Han är en mycket engagerad och omtyckt skolledare som månar om studenterna och använder mycket tid och energi för att stödja dem i deras utveckling. Genom sitt arbete har han verkat för att förse branschen med yrkeshögskoleutbildade grafiker och framtidens produktionsledare.

Guy_Ekholm-foto-Per_Mannberg

Stiftelsen för de Grafiska Yrkenas Främjande (GYF) är ett samarbete mellan Grafiska Företagens Förbunds och Tidningsutgivarna med syftet att stödja undervisning och utbildning inom den grafiska industrin och tidningsindustrin samt främja vetenskaplig forskning för att främja de grafiska yrkena.

Foto: Per Mannberg