1001 inventions i Karlstad

Publicerad
2013-07-03
Skribent
Josefin Nässlander

I augusti är det premiär för den prisbelönta utställningen 1001 inventions på Värmlands Museum i Karlstad. Världsutställningen har redan blivit en stor succé i både USA och Storbritannien och nu är det dags att ge sig ut i resten av Europa.

The Packaging Arena, som också leder projektet, har fått i uppdrag att ta fram mobila montrar som ska locka besökare från Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Den kreativa delen står reklambyrån Bulldozer för och BillerudKorsnäs bidrar med material och konstruktion.

– Utställningen handlar ju om innovation och därför är The Packaging Arena helt rätt partner för projektet. Det känns också värdefullt för oss att kunna hålla produktionen av montrarna här i regionen, säger Marie Östblom, Utställningschef på Värmlands Museum.

Utställningsturnén startar den 1 juli och kommer att vara på Värmlands museum 31 augusti – 19 januari 2014.

1001