Stadium på Tradera

Publicerad
2013-05-14
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Övrigt

Stadium och Tradera inleder ett samarbete, som innebär att Stadium kompletterar sin onlineförsäljning med försäljningen via Tradera. Drygt 6 000 sportartiklar kommer finnas tillgängliga på auktionssajten.
Samarbetet  är ett led i Traderas satsning på samarbeten med olika företag, bl a finns där redan Hemtex och Ginza.

Gustav Gyllenhammar
Gustav Gyllenhammar

– Tradera är en etablerad handelsplats med en bred målgrupp och många besökare, därför känns det helt rätt att vårt sortiment nu också finns tillgängligt på Tradera säger Lars-Johan Strand, Marknadschef på Stadium i ett pressmeddelande.

– Sport- och Fritidssegmentet växer starkt inom e-handeln och det märks att efterfrågan på den här typen av produkter är hög, därför känns det särskilt kul att nu kunna erbjuda Stadiums breda sortiment även via Tradera, säger Gustav Gyllenhammar VD på Tradera.