Roupéz och Profile Support bildar nytt bolag

Publicerad
2013-05-20
Skribent
Josefin Nässlander

Roupéz Profile Collection AB och Profile Support AB bildade gemensamt bolag den 1 maj. Namnet på det nya bolaget blir Roupéz Profile AB och VD blir Maria Lindell. Det nya bolaget får en beräknad omsättning på 85 miljoner kronor och 25 anställda.

Roupéz Profile Collection levererar helhetslösningar inom varumärkesprofilerade produkter för att stärka kundernas varumärke. De arbetar sedan 2006 efter ett verksamhetssystem som är ISO 9001/14001 certifierat inom kvalitet och miljö.

Profile Support levererar profillösningar till företag och organisationer.
Båda företagen har också en verksamhet med funktionella och profilerade arbetskläder.

– Samgåendet med Profile Support möjliggör att vi tillsammans kan utveckla ett mycket starkt och kompetent bolag i profilbranschen, säger Roupéz VD, Maria Lindell.

– Tillsammans kompletterar företagen varandra på ett mycket bra sätt när det gäller olika kompetenser och styrkor.
– Bolaget kommer tillhöra de största i profilbranschen i Sverige och därmed bli ett attraktivt alternativ till kunder som söker en stark, erfaren och kreativ samarbetspartner för att stärka varumärket, säger Profile Supports VD, Patrik Andersson.

Patrick Andersson
Patrik Andersson, Profile Support.