Per Elofsson hos Hestra

Publicerad
2013-05-16
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Övrigt

Handsktillverkaren Hestra har knutit till sig Per Elofsson, en av Sveriges mest välkända längdåkningsprofiler. Det forna längdesset och SVT-profilen kommer att fungera som företagets ambassadör och förlängda arm ut i längdvärlden.

Per_Elofsson
Per Elofsson.

– Jag ser fram emot att lyfta fram de fina produkter som Hestra har och vara delaktig i satsning-
en som görs på längdhandskarna, säger Per Elofsson.

Hestra har tillverkat handskar sedan 1936, och längdhandskar i närmare 50 år. De senaste åren har både antalet modeller och efterfrågan ökat inom längdsegmentet. Därför rekryterar företaget nu en person som är känd som en av våra mest framgångsrika längdåkare genom tiderna.

– Per kommer bli en tillgång både genom sitt breda nätverk i sportbranschen och genom sin djupa kunskap kring produkterna. Han är väl bekant med miljön de verkar i och känner till förutsättningarna, kommenterar Magnus Jönsson, försäljningschef på Hestra.

Hestra har även börjat samarbeta med förra längdåkaren Anders Sjöberg, som bl a kommer
att hålla i kontakten med företagets sponsrade längdåkare.

Årets Leverantör 2012
Hestra har också utsetts till Årets Leverantör inom Sportbranschen 2012 av Sveriges Sport-
handlare. Hestra rankades som nummer ett i kategorin; Kvalitet. Ett område som har varit en hjärtefråga för Hestra allt sedan man startade 1936.
Årets Leverantör är en undersökning där landets sportbutiker betygsätter leverantörernas arbete under det gångna året. Leverantörerna bedöms i sju kategorier.