Nya Pro4 XF640 med raketfart

Publicerad
2013-05-27
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Print & mer

Roland DG, en ledande leverantör inom storformatsinkjetskrivare för den professionella grafiska marknaden, har nu introducerat 64 tums Soljet Pro4 XF-640, som är Rolands snabbaste storformatsprinter till dags datum.
XF-640 har nästa generations dubbla printhuvuden och ett nydesignat take-up- och pinchroll-
ersystem samt massor av andra avancerade egenskaper för att bibehålla högsta tänkbara printkvaliteten i högsta maxfart på 102 m²/h.

 Pro4 XF640

– Idag är kravet på höghastighetsprintning, utan att tumma på kvaliteten, tydligt uttalat på marknaderna i samtliga utvecklade och växande länder, säger Jesper Rosenkrantz på Roland DG North Europe.

XF-640 är designad för att producera för både utom- och inomhus bruk. Den är det ideala verktyget för skyltar, banderoller, helfolieringsgrafik, fönstergrafik, POP displayer, mäss-
produktion, posters mm. Med den nya avancerade printtekniken får man marknadens mest avancerade printhuvuden som är förskjutna i höjd för maximal produktivitet. De nya huvudena är även designade för att hantera större mängd bläck och återger rika, mättade färger. Rolands senaste eco-solvent bläck, Eco-Sol Max2, torkar snabbt och ger en utökad färgskala för exceptionell bildkvalitet.