Information från Promotionmässan i Kista

Publicerad
2013-05-13
Skribent
Josefin Nässlander

Intresset för Promotionmässan i Kista har under de senaste veckorna varit väldigt högt och responsen från såväl utställare som mässans potentiella besökare har varit mycket positiv. För att kunna försäkra sig om att få en monterplacering, bör man kontakta Kistamässan snarast.

ReleaseParty
Det blir ett releaseparty för utställare och mässans besökare på Kistamässan, kl 1830 den
13 augusti. En kväll med musikunderhållning, lättare middag och bar kommer att arrangeras i minglets och gemenskapens tecken. När releasepartyt är över väntar Undici Bar & Restaurang inne i Stockholm City på att ta emot dem som vill förlänga kvällen.

Och så lite mingel
En gemensam punkt i Stockholm City – Undici, som ligger ett stenkast från Stureplan, kommer att hålla öppet för Promotionmässans besökare och utställare  kvällen den 14 augusti. Detta för att samla alla under ett och samma tak. Det blir musikunderhållning, restaurangmöjligheter, bar och mingel.

 Promotionmässan Kista

Grev Turegatan 30, Stockholm 08-661 66 17 kontakt@undici.se

www.kistamassan.se 
www.sbpr.se