Inför FINAT 2013

Publicerad
2013-05-14
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Övrigt

I samband med sin 55: e födelsedag går FINAT samman med den tyska nationella föreningen VskE som värd för den europeiska märkningsbranschens årliga ledarskapskongress. Kongressen kommer att äga rum i Westin Hotel i München, Tyskland 12-15 juni 2013.

Tema 2013: Märk din framtid
Organisationskommittén ansvariga för utarbetandet av årets konferensprogram har valt; Märk din framtid, som tema för evenemanget.

Kurt Walker    Inför Finat 2013
Kurt Walker.

– När allt kommer omkring handlar Märk vår framtid, om att aktivt kontrollera vårt eget öde genom att göra de rätta valen, med hänsyn till de relevanta krafterna och megatrenderna, säger Kurt Walker, VD för FINAT.

– Från årets program kommer deltagarna få ett flerdimensionellt perspektiv av framtiden från auktoritativa talare inom områdena samhällsvetenskap, ekonomi, ekologi, hållbarhet, printtek-
nologi, trender och företagande och entreprenörskap, menar Kurt Walker.

Bland annat kommer Mike Fairley leda en panel av tryckutrustningsexperter som kommer att diskutera framtidens tryckteknik inom märkningssektorn.

Årets vinnare av FINATs logotyptävling
Varje år har FINAT-kongressen en logotyp-tävling som är öppen för studenter i grafisk design. Omkring 50 förslag lämnades in och den vinnande designen för 2013 lämnades in av Lena Lidl, en student från Johannes-Gutenberg-Schule i Stuttgart. Sarah Peters och Verena Müller, också från Johannes-Gutenberg-Schule, kom på andra respektive tredje plats.

Fullständig information kan laddas ner från www.finat.com.