Bli avtalskund och tjäna extra

Publicerad
2013-05-21
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Övrigt

DisplayGrossisten har gått ut med ett pressmeddelande, som erbjuder avtalskunder till Eco Display 20%-rabatt på varor som finns i aktuell prislista (med reservation för prisändringar).

De berättar att som avtalskund kan man stärka sin konkurrenskraft och ökar sin förtjänst rejält. Dessutom slipper man lägga tid på att ta in leverantörsoffert då man redan har marknadens bästa inköpspriser på displayprodukter, enligt företaget.

– Vi får ofta förfrågningar från slutkunder. Eftersom vi endast jobbar via återförsäljare förmedlas slutkundsförfrågningar oavkortat till våra avtalskunder, förklarar Marlene Roxenback.

– Många av dessa förmedlingar leder till långvariga affärsrelationer mellan våra avtalskunder och förmedlade slutkunder.
– Som avtalskund är du viktig. Därför kommer vi att lämna samma kampanj och reapriser som våra konkurrenter på jämförbara produkter. Kontakta oss med de erbjudanden eller offerter ni får, då är vi med och matchar priset.

marlene roxenback
Marlene Roxenback.

Enligt pressmeddelandet gäller avtalet i 1 år från och med erhållen betalning av avgiften. Avtalsperioderna är 1/9 samt 1/2. Avtalsrabatten gäller inte för kampanjpriser, importvaror, offertpriser eller emballage och fraktkostnader. Avtalskundsrabatten (20%) dras av vid varje faktura.