Ung & Tung – Betonggalan 2012

Publicerad
2013-02-27
Skribent
Josefin Nässlander

Betonggalan 2012 anordnades för tredje gången i november förra året, i Berns Stora Salong. Betonggalan är betongsektorns mest utåtriktade event och under tre år kommer man att rikta in sig mot ungdomar, för att lyfta fram betongsektorn som en attraktiv arbetsgivare.

Betonggalan

Temat blir Ung&Tung och målet är att minst 200 av de 800 deltagarna ska vara studenter. Övriga deltagare fördelas mellan arkitekter, konstruktörer, entreprenörer, byggherrar och betongsektorns anställda.

Alla deltagare ska på ett kreativt sätt få med sig ett budskap hem. Nu senast gjorde man det genom en modeshow i samarbete med dansgruppen Urban Angels, där sponsorerna också fick medverka.
Precis som tidigare delades ut priser i sju kategorier och genom liveannonser fick sponsorerna möjlighet att presentera sitt företag. Den här gången hade tiden för liveannonsen utökats till 30 sekunder per företag.

Priset består av betongchihuahuan Sussie, som är Tidskriften Betongs egen redaktionshund. Den är designad av Madeleine Lundberg på Madjik Design. Sussie-statyetten finns i olika betongsorter, med olika nyanser och har olika halsband där priskategorin och årtalet står ingraverat.

Betonggalan    Ung och tung - betonggalan 2012

www.betong.se