Solna projicerar kultur

Publicerad
2013-02-25
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Övrigt

Under en tid har Solna Stad arbetat med ett utvecklingsprojekt i Hagalund med stöd från Arvsfonden, Solna Kulturskola och föreningen Ett Levande Hagalund. Utvecklingsprojektet mynnade ut i en kortfilm, som barnen i området själva har fått vara med att ta fram. Crowd blev involverade i projektet för att projicera upp denna kortfilm i storformat på ett av miljonprogram-
husen i området.

– Samarbetet med Crowd var mycket professionellt. Bra och tydlig kommunikation under hela planeringsfasen och i genomförandet. Dessutom trevliga, kunniga och lugna medarbetare. Projektionen blev precis så som vi ville ha den och vi kunde inte vara nöjdare, säger Francisca Beckert, Solna Stad.

www.crowd.se

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman

SOlna projicerar kultur