Smartare arbetssätt genom Canon

Publicerad
2013-02-07
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Övrigt

Canon utökar sin framgångsrika plattform imageRunner Advance, som sedan 2009 sålts i ca 250 000 enheter bara i Europa, och lanserar sex nya serier med skalbara multifunktionella A3-enheter, som hjälper företagen att arbeta smartare.

Den nya plattformen ger användarna unika möjligheter till förbättrad åtkomstkontroll, personali-
sering, serviceeffektivitet och anslutningar både mobilt och till molnet.

Nyckelfunktioner som tidigare fanns som tillval, t ex sökbara scanningsfilformat och säker radering av hårddisk, är nu standard och skapar ett verkligt mervärde. Dessutom finns numera Canons enkla inloggningslösning utan server – Universal Login Manager – i alla nya enheter och ger personalisering på användarnivå, spårning av användning och åtkomstkontroll.

– Den nya generationen imageRunner Advance inriktar sig direkt på dessa utmaningar genom att möjliggöra smartare sätt att arbeta i anslutning till molnet och med mobilt arbete mm, säger Erik Åkenes på Canon Svenska AB.

Den nya plattformen stärker Canons möjlighet att kunna erbjuda en komplett bildhanterings-
lösning för organisationer oavsett storlek.

Anslutning till molnet
Det nya sortimentet har flera lösningar som anpassar sig till den växande efterfrågan av moln-
baserade arbetsflöden och stöd för mobilt arbete. Enligt IDC säger 52% av alla som använder smartphones i sitt arbete att de inte kan skriva ut från sina enheter, men att de skulle vilja det. Man förutspår att nära 40% av den globala arbetsstyrkan år 2015 arbetar mobilt.

Hastigheten för färgutskrifter med de nya seriernas enheter ligger från 20 till 70 sidor per minut och för svartvitt från 55 till 105 sidor per minut.
Alla enheterna är Energy Star-kvalificerade och förbrukar mindre än 1 W i viloläge, något som är bland de lägsta TEC-värdena i branschen.