SEB lanserar Swish

Publicerad
2013-02-26
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Storbanken SEB lanserar betaltjänsten Swish tillsammans med Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar Bank, Nordea samt Swedbank och Sparbankerna. Swish gör det möjligt för privatpersoner att snabbt, enkelt och säkert skicka pengar till varandra i realtid genom att mobilnumret kopplas till ett bankkonto.

För att kunna använda tjänsten behövs en sk smart telefon, mobilt Bank-ID samt appen Swish.

– Det här är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att betala via mobilen. Genom samarbetet med de andra bankerna ger vi möjlighet för våra kunder att på ett smidigt sätt skicka pengar från den egna mobilen till ett konto, säger Mats Torstendahl, chef för Kontorsrörelsen i SEB.

Swish-appen finnas tillgänglig för nedladdning på App Store och Google Play.


 SEB lanserar swish