Rolands största debuterade hos Folie&Papper

Publicerad
2013-02-08
Skribent
Josefin Nässlander

I samband med Folie&Pappers Öppet Hus och invigning av sitt nya showroom i Göteborg i slutet av förra året, visades för första gången Rolands Pro 4 XR 640 – den största och starkaste arbetshästen Roland någonsin presenterat för den svenska marknaden.

Den nya Soljet Pro4 XR-640 har attraherat den grafiska marknaden för sin kombination av värdefulla egenskaper som skärfunktion, ljust/svart bläck, ny printhuvudteknologi och en hastighet som både tillåter snabb produktion och fantastiska grafiska resultat.

s.47 Rolands största hos folieopapper - PRO4

Premiären hos Folie&Papper, som är auktoriserad Roland återförsäljare på den svenska marknaden, var inget undantag för besökarna som var mycket imponerade av både hastig-
heten och de spektakulära grafiska möjligheterna som medföljer det nya ljusa/svarta bläcket.

Henrik Lindvall, VD hos Folie&Papper var också mycket tillfreds med kundernas reaktion.

– Aldrig förr har vi haft en sådan här stor efterfrågan och förbeställda maskiner som nu. Våra kunder är kräsna och ställer höga krav på sin printer, men med Pro4 fick de bekräftat dess fantastiska egenskaper på plats nu när den äntligen visades live.
– Nu väntar alla på vårt nästa event där vi presenterar det nya Eco Sol Max 2 vit och metallic bläcket.
– Våra kunder var särskilt imponerade av printhastigheten, det nya snabbtorkande Eco Sol Max 2 och kraften i Pro4 som under invigningen kördes i massproduktion med perforeringsskärning i A4 format. Våra kunder fick även se att print i fullbredd kunde produceras på nolltid.