Munken Works arbetsstipendium 2013

Publicerad
2013-02-25
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Övrigt

Hur påverkar den digitala världen vår värld? Hur skapar man en inspirerande koppling mellan det konkreta och det virtuella? Hur viktigt kommer pappret, den gamla kulturbäraren, att vara under vår tid?

Munken works arbetsstipendium

För att hitta svaren på dessa frågor kommer Arctic Paper att dela ut tre stipendier under sommarmånaderna; juli, augusti och september 2013. Stipendierna kommer att delas ut till konstnärer och kreativa personer inom alla konstformer och fokus kommer att vara på temat; papper.

 Munken works arbetsstipendium 2012

I Munken Works arbetsverkstad, en pop-up-ateljé i stadsdelen Prenzlauer Berg i Berlin som har uppförts särskilt för stipendiet, kommer tre utvalda konstnärer att kunna bo och arbeta ostört under fyra veckor var.
Under den här tiden kommer de att ha möjlighet att skapa egna alster som skildrar konflikten mellan analogt och digitalt. Deras verk kommer att visas för allmänheten i pappersformat samt på bloggar och utställningar.

Man planerar dessutom att Munken Works arbetsverkstad ska turnera i Europa 2014.
Mer information finns på www.munkenworks.com.

 Munken works arbetsstipendium