Funderar på att investera?

Publicerad
2013-02-27
Skribent
Josefin Nässlander

Om en ny investering finns på kartan för i vår, kan man skaffa ett exemplar av Spandex nya hårdvarubroschyr, som visar upp ett omfattande utbud av märkesvaror inom tre huvudområden; Design, Tryck och Efterbehandling.

R&D Spandex

Broschyren samlar höjdpunkterna i utrustningssortimentet för att visa hur Spandex kan skapa färdiga helhetslösningar för sina kunder, från idé till installation. Broschyren är full av bra produkter från ledande varumärken, som betonar det omfattande urval som man kan erbjuda för att matcha alla specifikationer och budgetar.

Designavsnittet omfattar layoutverktyg, RIPS och arbetsflödesprogram från Ergosoft, Onyx och Caldera, medan Tryckavsnittet ger en tydlig översikt av de skrivarmodeller man levererar från respekterade tillverkare; Epson, Mutoh, SwissQPrint, Durst och Gerber. När det gäller Efter-
behandlingsutrustning finns lamineringsmaskiner från Vivid och Rollsroller samt ett stort utbud av skärare för alla applikationer från Summa och Keencut.

R&D Spandex VD Claes Söderberg säger;

– Med så många högkvalitativa märkesvaror i vårt sortiment ville vi få med allt i en enda broschyr. För första gången kan våra kunder nu se allt som Spandex kan erbjuda på ett ställe.
– Det är en startpunkt för upptäckandet om hur mycket Spandex kan göra för ditt företag.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman