Canon lanserar två nya imagePROGRAF-enheter

Publicerad
2013-02-25
Skribent
Josefin Nässlander

Nya uppgraderade enheter lanseras; imagePrograf iPF765 och iPF760. De två nya 36-tumsenheterna har flera funktioner för tidsbesparing och smidigt arbetsflöde, inklusive en horisontell korg för korrekt och plan uppsamling av utskrifter i A1-format. ImagePrograf iPF765 har en 250 GB hårddisk som strömlinjeformar arbetsflödet i nätverksmiljöer och underlättar t ex utskrifter av tunga och komplexa dokument.

Båda enheterna producerar stora tekniska dokument och affischer i färg och vänder sig till yrkesfolk inom många olika marknader, som t ex CAD (Computer-Aided Design), AEC (Architecture, Engineering and Construction), GIS (Geographical Information System) och andra produktionsområden för tekniska dokument.

Tekniska dokument skrivs ut med upp till 2400×1200 dpi. Båda maskinerna innehåller dess-
utom programvaror för affärsområdet detaljhandelsskyltar, liksom för vanliga kontorsmiljöer.

Canon -  imageprograf