Årets Monter 2012 utsedd

Publicerad
2013-02-20
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

EXPOförbundets pris; Årets Monter gick i år till (klass 0-50 kvm) Ratius Mässbyrå AB och Johan Lidby Vinhandel, (klass 51-100 kvm) till Dohrns Exhibitions & Events AB och Nespresso, (klass 101 – och fler kvm) PEN Interiör AB och EFG samt (klass; övrig produktion) till Sture Exhibitions & Events AB och Vattenfall.Designpriset Årets Monter delas för nionde året ut av Sveriges EXPOförbund, branschorganisationen för företag som verkar inom utställnings- och monterproduktion.

Designpriset är uppdelat i fyra kategorier baserat på monterytans storlek. Dessutom finns en kategori för produktion utanför mässorna. Årets designtävling utmärktes av många fina bidrag och totalt var ett 75-tal bidrag nominerade till de olika klasserna.

Det prestigefyllda designpriset röstades fram under EXPOförbundets höstmöte som hölls i Stockholm i början av december förra året.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman

arets-monter-2012-utsedd-1