Frontas frammarsch fortsätter

Publicerad
2013-01-31
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Övrigt

… med TV4 reklam på bästa sändningstid. Nu har vi valt att på bästa sändningstid, kl 20.00 på fredagar samt repriser, att annonsera i ett starkt underhållningsprogram under 2012-2013.

s.46-Fronta-informerar

Ökad marknadsföring
Fronta sponsrar återigen Diggiloo-turnén, vilket ger alla medlemmar fri tillgång till alla framträdanden, och ett unikt tillfälle för spännande kundevent. Detta helt utan kostnad för den enskilde medlemmen.
Vi sponsrar även själva turnén i form av storbildsreklam på scenen och är med i all marknadsföring i tidningar och annonser. Något som redan har synts till i alla stora dagstidningar.
Fronta sponsrar även Fjäderholmarnas unika uteteater.

Vår idrottssponsring fortsätter med oförminskad styrka genom deltagande i såväl Hammarby, Superettan i fotboll, Elitserien i speedway som Umeå IK:s damlag i fotbollsallsvenskan. Tyresö Hockey är också en klubb som har ett samarbete med Fronta.

Nya leverantörer till Fronta.
Dessutom har Fronta skrivit avtal med Ernst&Alexis AB och Texstar AB. Det kommer att ytterligare öka Fronta-företagens sortiment.
Det kommer också att tas fram ett helt unikt sortiment endast för Fronta, under eget varumärke.
Att Frontas medlemmar vinner mark med ett bredare eget sortiment, råder det inget tvivel om och vi kommer att få marknadsfördelar i och med detta.

Barncancerfonden
Frontas samarbete med Barncancerfonden går nu in i fjärde året. Frontas 23 medlemmar har under året sålt produkter med Frontas eget varumärke, där varje såld produkt genererar en summa till Barncancerfonden. Tack vare detta kan Fronta bidra med en donation till Barncancerfondens viktiga arbete.

Frontaskolan
Återigen håller Fronta den enda helt anpassade utbildningen för Profil- och Promotionbranschen. Frontaskolan kommer denna gång att lägga ännu mera branschnyttig kunskap under sina säljares vingar.

Till Polen på årlig Kick-Off
Den årliga Kick-Offen går som vanligt av stapeln v06 (4-10/2). Den här gången ses vi i Poznan, Polen. Där kommer vi bl a att besöka Europas största tryckeri för presentreklam, PF Logo Express.
Frontaskolan, vårt eget utbildningskoncept, kommer också att ha en framträdande plats i programmet. Nöjen blir det också, såklart.

Ökad närvaro i grannländerna
Fronta har idag fyra medlemmar i Finland och ställde den 23-24 januari ut på PWA-mässan i Helsingfors, för att ytterligare öka närvaron på den marknaden.

Mäklarpromotion
Tillsammans med en leverantör har Fronta under senhösten 2012 sjösatt projektet www.maklarpromotion.se. Mäklarpromotion är en helhetslösning för visuell kommunikation som riktar sig direkt till slutkund i mäklarbranschen. Som startskott för projektet deltog Fronta under två dagar på Mäklarsamfundets årsmöte i november, där konceptet presenterades och fick ett positivt mottagande.

s.46-Fronta-informerar21

För ytterligare frågor kontakta:
Patrik Nau 070-865 34 75
patrik.nau@fronta.se