Världens första mobila allt-i-ett-skrivare

Publicerad
2012-12-05
Skribent
Redaktionen

HP lanserade i våras sex nya produkter med förbättrade produktivitetsverktyg, säkerhetslösningar och utökad mobilitet, som gör det möjligt för företag att kommunicera effektivare och säkrare.

Bland nyheterna fanns en HP Officejet-skrivare, fyra HP LaserJet-skrivare och en HP Scanjet. För att möta kundernas föränderliga affärsbehov kompletterar HP nu sortimentet av multifunktionssystem med webb-baserade, molnaktiverade och lösningsaktiverade utskriftsenheter.

– Genom att kombinera en innovativ produktportfölj med molnåtkomst, branschledande övervakningsverktyg och ett brett utbud av lösningar kan HP möta unika informations-, hanterings- och utskriftsbehov för företag i alla storlekar bättre än någon annan leverantör, säger Marcus Wollard, produktchef, HP Sverige.

Förbättrad flexibilitet
HP Officejet 150 Mobile är världens första mobila allt-i-ett-skrivare och är idealisk för användare, som efter-
frågar en kompakt och hållbar lösning för utskrifter, skanning och kopiering på resande fot. Den har inbyggd trådlös anslutning via bluetooth för utskrift från bärbara datorer och smartphones samt ett uppladdningsbart litium-jon batteri som fulladdat räcker till upp till 500 utskrifter.

HP Officejet