Informa investerar i Ipex

Publicerad
2012-12-14
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Informa, ägare och organisatör av Ipex 2014, kommer att investera 1 000 000 pund i ett internationellt VIP-program inför mässan i London.

Nick Craig Waller, marknadschef på Ipex 2014, är positiv till programmet;
– Efter vårt senaste Global Roadshow-tillkännagivande är detta initiativ ytterligare bevis på att Ipex är inställd på att vara den ledande globala händelsen 2014. Detta är bara två av de viktigaste delarna i vår marknadsförings-
strategi, som kommer att rullas ut i detalj i 2013.

Ett antal speciellt utvalda företag kommer att få ta del av en mängd förmåner, bland annat inbjudan till ett innehållsrikt program, möjlighet att träffa nominerade utställande företag, VIP-mottagning, användning av en särskild VIP-lounge samt att Ipex står för finansiering och organisering av resor och logi för de företag som innefattas i värdprogrammet.

– Även om detta program är nytt för den grafiska industrin, har det visat sig vara ett mycket lyckat format vid andra tillfällen, och är ett välkänt initiativ av Informa. Denna investering bekräftar vårt engagemang för Informa Print & Media Group och vårt flaggskepp, det internationella evenemanget, Ipex.

Nick Craigh Waller
Nick Craig Waller