HP Latex på Sverige-turné

Publicerad
2012-12-04
Skribent
Redaktionen

Under en vecka i slutet av september genomförde Schneidler Grafiska AB tillsammans med Tec-Service från Tyskland en roadshow, där man visade upp alla möjligheter och applikationer som kan produceras med HPs latexteknik. HP Latex Applications Tour stannade i Halmstad, Örebro, Falun, Linköping och Kalmar.

– Efter drygt 250 mil och under 6 dagar har vi mött ett 100-tal besökare, som alla visade ett stort intresse för den här vattenbaserade inkjettekniken för både inom- och utomhusapplikationer, berättar Hans Rosén som
är ansvarig för Storbild/Expo-avdelningen på Schneidler.

 HP Latex på sverigeturne

Den som  vill veta mer om HP Latex-teknik, kan kontakta Schneidler eller besöka deras utställning i Kista eller i Helsingborg.

HP latextour på Sverigeturne HP latextour på SverigeturneHP latextour på Sverigeturne