Camilla Pontén – ny rektor på Tillskärarakademin

Publicerad
2012-12-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Stockholms Tillskärarakademi grundades 1913 och nästa år firar skolan 100 år. Skolan erbjuder undervis-
ning i bl a mönsterkonstruktion, sömnad, skrädderi och design. Sedan augusti är Camilla Pontén ny rektor för Stockholms Tillskärarakademi.
Hon efterträder Maggie Delin. Hon kommer närmast från Textila Gymnasiet, där hon har varit huvudlärare sedan starten 2007. Parallellt med sin nya tjänst stannar hon kvar vid Textila Gymnasiet, där hon ska vara biträdande rektor.

Jag vill lyfta in Stockholms Tillskärarakademi i ett nytt sekel och skapa kombinationen mönsterkonstruktion, sömnad och mode med mera närvaro och med piggare framtoning för att eleverna ska få den bästa grunden för jobb inom modebranschen, säger Camilla Pontén.

Camilla Pontén

Camilla Pontén