Ipex 2014 på världs- turné

Publicerad
2012-11-20
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Efter årsskiftet kommer Ipex 2014 att ge sig ut på en serie Roadshows för att möta utställare, föreningar
och övriga organisationer inom print, och gynna möjligheter till nätverkande och uppdateringar, inför den kommande mässan i London 2014.

Ipex 2014

– Vi kommer att presentera informativa och engagerande händelser som fokuserar på det internationella printsamfundet, särskilt bland de framväxande marknaderna, för att säkerställa att vi kan engagera, locka
och leverera dessa besökare till London 2014, säger Nick Craig Waller, Marknadschef för Ipex 2014.

– Vi ser fram emot att hjälpa delegaterna med deras första steg på vägen för att upptäcka och utforska nya möjligheter för utskrift som en del av marknadsmixen vid våra roadshow-händelser.

Informerar om höjdpunkterna
Den aktuella listan över länder för Ipex 2014 internationella roadshow inkluderar: Australien (Sydney & Melbourne), Belgien / Holland, Brasilien (São Paulo), Kina (Beijing & Shanghai), Frankrike, Tyskland, Indien (Mumbai & New Delhi), Italien, Japan, Sydafrika, Sverige, Turkiet, Storbritannien (10 städer) och USA (Chicago, Philadelphia & New York).

Deltagarna kommer att få veta de senaste uppdateringarna inför Ipex 2014, inklusive tekniska höjdpunkter och detaljer av funktioner. Man kommer även informera om Cross Media, Informa Exhibitions events för marknads-
förare, byråer, print- och mediaägare, som kommer att integreras med Ipex under 2014 för att visa allt som är dynamiskt och innovativt inom print i dagens moderna marknadsföring.

Planen för turnén kommer att presenteras i september. Ytterligare information om omfattningen av enskilda händelser, innehåll, mm kommer att meddelas under de kommande månaderna.