Dela inscannade dokument mobilt till molntjänster

Publicerad
2012-11-21
Skribent
Redaktionen

Tre nya lösningar från Canon gör det möjligt att samla in dokument direkt i en smartphone eller surfplatta.
Det går också att skapa automatiska flöden för att dela dokumenten i molntjänster.

De nya produkterna är CaptureOnTouch Mobile; en gratisapp för Apple iOS- och Android-enheter för direkt
och buntvis scanning med Canons nya Wi-Fi-aktiverade scannrar och för att dela dokument till molnbaserade datahanteringstjänster.
Ny är också imageFormula DR-C125W som är en kompakt bordsscanner med inbyggd Wi-Fi för trådlös scanning till smartphones, surfplattor och datorer. Slutligen har vi Canons Wi-Fi-enhet WU10 som är ett trådlöst tillbehör till Canons portabla scannrar

Med de nya lösningarna kan alla som arbetar mobilt och på distans, i kontors- och i detaljhandelsmiljöer, samla in dokument direkt till Apple iOS- och Android-enheter och dela dem direkt till molntillämpningar eller fördefinierade kontorsarbetsflöden.
Nu ges organisationer möjlighet att samla in, bearbeta och dela med sig av uppgifter direkt vid insamlingen på kontoret, i butik eller på resande fot.

De nya lösningarna innebär att användarna kan samla in dokument på organisationens filialer, hos kunder eller hemkontor och scanna direkt till molnet. På så sätt kan anställda lämna information i affärsprocesser direkt när informationen hämtas in, något som verkligen höjer effektiviteten. I slutänden innebär det att man snabbare kan leverera sina tjänster till kunderna, eftersom bearbetningstiden förkortas.