Systemtext i samarbete med Berghs

Publicerad
2012-10-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Skylt- och dekorföretaget Systemtext AB var med när Berghs School of Communications hade sin slututställ-
ning i år, ca 4 000 personer kom för att se utställningen som bl a bestod av Berghsbestigning. Great minds don’t think alike, hette utställningen som inspirerats av det breda spektrum av personer med olika bakgrund och erfaren-
het som går på skolan.

– Årets slututställning på Berghs var den största slutställning hittills där vi varit med och producerat och monterat skyltmaterial. På tre veckor gick vi från planering till produktion, montage och färdigt resultat, kommenterar Sven Totté marknadschef på Systemtext.
– Årets tema; Great minds don’t think alike, kan Systemtext identifiera sig med. Att våga utmana. Och samarbeta. Då nås bäst resultat.

Systemtext och Berghs
Systemtext och Berghs