Serigrafia Sign och FutureTextile

Publicerad
2012-10-22
Skribent
Redaktionen

Serigrafia Sign och FutureTextile, den största mässan inom skylt-, textil- och digital bildbehandling i Sydamerika, hade över 45.000 besökare och omkring 600 utställare under de 10 dagar den pågick i juli.

– Ökningen av både antalet besökare och utställare vid årets Serigrafia Sign och FutureTextil vittnar om styrkan och tillväxten på den latinamerikanska marknaden, och tron på Informa som varumärke, kommenterade Trevor Crawford, chef för Print & Media Group på Informa Exhibitions.

Serargafia sign and future textile Trevor Crawford_
Trevor Crawford

Besökarna kunde se ett brett och varierat utbud av produkter, från programvara till storformatsmaskiner. Bl a lanserade Imprimax en ny car wrapping-teknologi, medan Flockcolor visade screentrycksmaskiner och värmepressar för stämpling, samt ett flockningssystem som ger en sammetseffekt på kläder och andra textilier. HP passade på att introducerade sitt senaste latex-bläck samt UV-utrustning som är idealisk för POS, textilskyltar och car wrapping.

Seragrafia Sign and future textile