Öppna Hus inför storpublik

Publicerad
2012-10-12
Skribent
Redaktionen

R&D Spandex hade den 30 augusti Öppet Hus på sin anläggning i Laholm. Omkring 200 kunder var på plats och fick under dagen ta del av nyheter på både material- och maskinsidan.RD Spandex

VD Claes Söderberg är nöjd med arrangemanget;

– Vi har jobbat mycket med årets Öppet Hus för att verkligen visa på den bredd som R&D Spandex har både gällande kunskap och produkter.
– Vi är glada över att så många av våra kunder och leverantörer fanns på plats och hoppas att besökarna haft en lika givande dag som vi, säger han.

Demonstrationerna på plats täckte in en stor del av R&D Spandex-sortimentet och kunderna fick bl a prova på att själva trycka på textil med olika material, känna på de nya car wrapping-folierna, ta del av nya verktyg och hjälp-
medel, titta närmre på de nya digitalmaterialen och mycket mer.

RD Spandex

Sign System växer
Även på maskinsidan fanns det en hel del för besökarna att upptäcka. Stort intresse väckte det avancerade planskärbordet Summa F1612, som kan skära ark och plana material, applikatorn Rollsroller, Agfa Anapurna: M1600 och den miljövänliga och högpresterande Epson SC-S30600.

Att avdelningen Sign System växer sig allt större hos R&D Spandex märktes tydligt under Öppet Hus, då denna station var välbesökt. Här visades förutom de breda sortimentet av Sign- och profilsystem även de nya Standard Sign Systemen upp. Detta är ett nytt koncept av Sign System som tillverkas i standardutförande, vilket förenklar vid beställning och ger kortare leveranstider.

Under dagen var samtliga R&D Spandex lokaler öppna och de besökande kunderna kunde förutom demonstra-
tionerna, titta närmare på den nya In House-konverteringsavdelning för Sign System och skyltunderlag, order-
avdelningen, lager m.m. och få en god överblick över hela R&D Spandex verksamhet.

RD Spandex