Nya på Sveriges Annonsörer

Publicerad
2012-10-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Sveriges Annonsörer får två nya nyckelmedarbetare. Niklas Briselius har tillträtt som förbundsjurist och Martin Nilsson blir ekonomichef. De kommer närmast från Fotografernas Förbund respektive Ellingsen Ship Management.Niclas Briselius
Niklas Briselius

Niklas Briselius är 35 år och jurist med inriktning på immaterialrätt och medierätt. Han har tidigare arbetat med rådgivning och utbildning inom framförallt upphovsrätt och avtalsrätt på Utbildningsradion, Författarförbundet och nu senast på Fotografernas Förbund.
Niklas efterträder Tobias Eltell som har börjat som jurist på Reklamombudsmannen.

Martin Nilsson
Martin Nilsson

Martin Nilsson är 33 år och redovisningsekonom. Han har tidigare arbetat på KPMG inom revision för stora företag samt som controller på Ellingsen Ship Management.