Xerox lanserar Light Production

Publicerad
2012-09-28
Skribent
Redaktionen

Xeroxs senaste serie Light Production-enheter ger skarp svart-vit bildkvalitet både snabbt och effektivt. Serien har tagits fram för att hantera kraven från utskriftsintensiva miljöer och ska förenkla för utbildare att skapa kursmaterial, studentförteckningar, kurspaket och inbundna material.
Produktiviteten ökar med mjukvara för arkivering och frankering. Detta möjliggör för användare inom juridik, försäk-
ring och hälsovård att lagra dokument elektroniskt och garantera äktheten med hjälp av numrering.

– De snabba skannrarna och det förenklade grafiska gränssnittet kommer att göra de nya produkterna populära i enklare produktionsmiljöer där användarvänlighet och prisvärd produktion är viktigt, säger Carl-Magnus Nilsson, produktchef på Xerox Sverige.

Kopiator/skrivarmodellerna kommer i hastigheterna 95, 100, 110 och 125 sidor/min (ppm) och skrivarmodellerna D110/D125 kommer i hastigheter på 110 och 125 ppm, vilket passar bra i transaktionsdatamiljöer.

Snabba och enkla
Xerox D95/D110/D125 kopiator/skrivare har enkelmatad färgskanner som standard, en upplösning på 2400 x 2400 dpi upplösning och kan skriva ut från, och spara på ett USB-minne.
Den inbyggda skannern tar upp till 200 bilder per minut och hanterar stora volymer och komplexa jobb med en
250-sidors automatisk dokumentmatare.

Avancerade arbetsflöden
En integrerad kontroll är standard, vilket ger kraftfulla arbetsflöden med en pekskärm som är enkel att använda. Xerox FreeFlow Print Server finns som tillval och ökar flexibiliteten.
En rad olika efterbehandlingsalternativ ger professionella dokument, från häftesproduktion till vikning, häftning och hålslagning. Användare kan enkelt göra tejpbindning, ringbindning och hela häften med hjälp av Xerox Tape Binder, GBCe-binder 200 och Plockmatic Pro30 Booklet Maker.