Marabu på Drupa

Publicerad
2012-09-20
Skribent
Redaktionen

Det blev ett fantastiskt mottagande för Marabus nya produkter på Drupa 2012. Man imponerade på sina besökare med den nya vattenbaserade digitaltryckfärgen och de innovativa UV-färgerna för screentryck.
Marabu hade två montrar på Drupa, där de visade sina senaste nyheter för digitaltryck och screentryck, vilket intresserade besökare från hela världen.

Marabu

– Vi har aldrig visat så många nya produkter, som vi gjorde i år på Drupa och vi hade rekordmånga besökare i våra montrar, vilket är ett bevis på att det lönade sig.
– Vi var särskilt glada över att se så många industriella kunder och besökare, förklarar Friedrich Goldner, marknadschef på Marabu.

Marabu visade en ny vattenbaserad digitaltryckfärg: MaquaJet DA-E. Den nya miljövänliga vattenbaserade digitaltryckfärgen MaquaJet DA-E presenterades i den innovativa Marabox, som är en återvinningsbar kassett gjord av kartong. MaquaJet DA-E ger utmärkta resultat på skrivare som använder Epson-skrivarhuvud och är perfekt för både behandlade och obehandlade material.

En annan produkt som drog till sig besökare var Marabu´s nya UltraJet DUV-F, en UV-färg designad för flexibla material.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman

Marabu