Skriv ut etiketter med en app

Publicerad
2012-07-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

SATO, som är en av världens största tillverkare av etikettskrivare, lanserade en helt unik programvara, som visades tillsammans med PMS Technologies och deras nyutvecklade printerapplikator Lab3Ace på Pack&Emballagemässan i Malmö i april.
Funktionen innebär att operatören använder en kostnadseffektiv skrivplatta med Android som operativsystem och färdiga funktioner för att välja vilken etikett och antal som skall skrivas ut.

Operatören kan givetvis skriva in alfanumerisk text som tilläggsinformation på etiketten via det inbyggda tangentbordet. Fördelen med programmet är det enkla användargränssnittet samt minimerandet av risken för att göra fel vid utskrift av färdigformaterade etiketter. När operatören gjort sina val och tryckt på printknappen, visas den färdiga etiketten på skärmen för godkännande innan utskriften startar.

Lab3Ace är produktnamnet på PMS Technologies serie av industriella etiketteringsmaskiner med Print Engine för professionellt användande, som både skriver och applicerar etiketter på produkten i produktionslinjen. Maskinen är avsedd att märka på produkter, lådor och pallar.

PMS Technologies AB har funnits sedan 1980 med koncentration på utveckling av moderna och nytänkande system för etikettering. Det primära målet är att utveckla och tillverka system för etikettering med försäljning via systemintegratörer i Europa.