Plast via webben

Publicerad
2012-07-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Plastdistributören gop, Glasfiber & Plastprodukter AB, ökar tillgängligheten på sina produkter genom att lansera en ny användarvänlig webshop. Den nya webshopen är ett led i arbetet med att utöka kontakten med kunderna och underlätta vid orderläggning.

Sortimentet av plastprodukter hos gop för bl a industri-, reklam- och bryggbranschen är nu bara ett knapptryck bort, dygnet runt. Med den nya shopen får kunden direkt tillgång till aktuellt lagersaldo, orderstatus och fakturor.

– Den nya webshopen skapar helt nya möjligheter för våra kunder, som nu kan effektivisera sina inköp av plast-
produkter och få en tydligare överblick av vårt sortiment. Att flytta en del av försäljningen till webben ger oss ännu en kontaktyta med våra kunder, vilket gör att vi nu kan höja kundservicenivån ytterligare och bli ännu bättre på att möta våra kunders behov, säger Petra Carnbäck, Marknadschef på gop.

gop