Papyrus ger råd på Facebook

Publicerad
2012-07-03
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Papyrus Supplies förenklar vardagen för många. Nu ska det också bli lättare för användarna att få tips och hjälp. Därför lanserar man en Facebooksida, där de hyllar vardagshjältar och svarar på frågor om allt från städning till förpackning.

– Vi vill skapa en mötesplats där de som använder våra produkter och tjänster har möjlighet att få råd som förenklar deras vardag. Vi vill att vår kunskap ska finnas tillgänglig i en kanal där många redan tillbringar sin tid, säger
Kjell-Ove Jonsson, VD på Papyrus Supplies.

Papyrus Supplies är Skandinaviens ledande grossist av packprodukter, hygienartiklar och städprodukter. Under parollen We Love Mondays satsar också Papyrus Supplies på att hjälpa sina kunder få vardagen att fungera, oavsett om det handlar om leveranser av förbrukningsprodukter eller om kringtjänster.

Papyrus

We love Mondays
Facebooksidan är en del i We love mondays-konceptet. Där hyllas de vardagshjältar som gör livet och vardagen lättare, renare och snyggare för alla andra. Vare sig det handlar om städning, förpackning, hygien, servettvikning eller arbete på förskola och ålderdomshem.

Förutom att agera som kombinerad expertpanel, kunskapsforum och kundtjänst, så kommer Papyrus Supplies Facebooksida även att satsa på att inspirera användarna. Det kan handla om klipp, länkar eller att vara först med de senaste branschnyheterna.