På jakt i Kosta

Publicerad
2012-07-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Lagom till säsongen öppnade jakt- och sportfiskekedjan Jaktia en ny konceptbutik i Kosta Outlet. I mitten av maj slogs portarna upp för Jaktia Kosta, den största satsningen hittills med 1 300 kvm butiksyta.

I Kosta drivs butiken i samarbete med New Wave Group, som har en lång och gedigen erfarenhet från detaljhandel. Förutom jakt, fiske och outdoor erbjuder den nya Jaktia-butiken i Kosta även integrerad jägarexamensutbildning, jaktresor och vapenreparationer. Jaktia har sedan tidigare ca 25 butiker runt om i landet.

– Vi har fått ett superläge inne i Kosta Outlet och vi är laddade för att kunna ta väl hand om regionens alla jägare, fiskare och kunder som gillar uteliv.
– Nu tar vi också Jaktia-konceptet vidare och breddar sortimentet för att attrahera nya kundgrupper, säger Jaktias VD Lars Martinsson.