Nya laserskrivare från HP

Publicerad
2012-07-10
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

HP lanserar nya laserskrivare som underlättar för små och medelstora företag att skapa professionella färgdoku-
ment, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Bland nyheterna:

HP TopShot LaserJet Pro M275 är en multifunktionsskrivare som kan skanna i 3D. Skrivaren är utrustad med TopShot skanning, en teknik som kan fånga sex olika bilder av ett objekt och skapa en sömlös 3D bild, som
direkt kan användas i tryck eller på webb. TopShot kan självfallet även användas som en traditionell skanner.

HP LaserJet Pro 400

HP LaserJet Pro 300/400 MFP är en serie multifunktionsskrivare, som med en användarvänlig 3,5 tums färg-
pekskärm, ger ökad produktivitet åt små och medelstora företag.

HP LaserJet Pro 300 color-MFP-M375 är en kompakt och smidig lösning för utskrift, skanning, kopiering och fax, vilket gör det möjligt för företag att producera högkvalitativa färgutskrifter och marknadsföringsmaterial på det egna kontoret.

HP LaserJet Pro 400 color-MFP-M475 har samma funktioner som HP LaserJet Pro 300 och erbjuder dessutom
en ökad produktions- och utskriftshastighet. Dessutom innehar den som standard dubbelsidig utskrift och med
HP Web Jetadmin har användaren möjlighet till att proaktivt hantera kontorsutskrifter.

HP LaserJet Pro 400 färg-MFP-M475 är en kontorsskrivare, som är snabb, tyst och ger användarna möjlighet att skapa ett komplett utbud av marknadsföringsmaterial. Med förmågan att skapa marknadsföringsmaterial internt kan företag spara pengar genom att undvika att ta in externa leverantörer. De är dessutom utrustade med HPs ePrint, vilket effektiviserar arbetsflödet och gör det möjligt att lägga utskrifter i molnet utan att behöva använda en dator.