Marknadsledande i Sverige och Europa

Publicerad
2012-07-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Konica Minoltas bizhub Press C8000 var 2011 den mest sålda färgproduktionsmaskinen för ark i Sverige med
en marknadsandel på 15%. Detsamma gäller för Europa, där marknadsandelen var 13%. Detta enligt oberoende marknadsanalysföretaget InfoSource.

– Konica Minolta gav sig in på marknaden för Production Printing – avancerade produkter och lösningar för digitalt tryck – 2005. Våra konkurrenter har funnits där betydligt längre. Vi gör nu en kraftig satsning i Sverige för att fortsätta att växa. Digitalttryck är nu så bra och kostnadseffektivt att man på allvar kan konkurrera med offset. Dessutom kan man ju göra variabeltryckt kommunikation med betydligt högre genomslagskraft, säger Roy Spennare, affärsområdeschef på Konica Minolta.

bizhub PRESS C8000