Konsttapet från Digimura

Publicerad
2012-07-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Digimuras tapet, Digimura 2.1 Smooth, användes av konstnären INSA på en utställning vid Londonewcastle gallery, i installationen Self Reflection is greater than Self Projection.

Mönstret är designat av INSA och tapeten valdes för dess exceptionella färgåtergivning och linjedefinition vilket var viktigt för INSAs mättade, hyper-realbilder. Installationen utfördes av BAF Grafik och dokumenterades från början till slut, och omfattade 60 kvadratmeter golv i Aslan DFP47 vinyl med slät yta och laminerade med Aslan MP326 anti-slip laminat från Papergraphics, samt Digimura tapeter .

– Det var ett unikt tillfälle att visa upp tapetens potential och visa att den inte bara är för inredning. Möjligheterna är oändliga om man tänker kreativt, säger Francesca Selby, marknadsföringskoordinator på Papergraphics.