Taopix Portfolio

Publicerad
2012-06-05
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Taopix, utvecklaren av programvara för Photobooks har släppt nya Taopix Portfolio. Ett paket av tre lösningar med avsikten att öka volymerna i digitala tryckpressar och minilabb.

Taopix Portfolio

Taopix Portfolio är tillgängligt i tre versioner; Solo, Professional och Enterprise. Varje version är anpassad för de olika digital tryckeriernas storlekar, budgetar och applikationer.
Den senaste versionen av Taopix är kulmen av mer än två års utvecklingsarbete och drygt 20 000 mantimmars programmering, 250 förbättringar och över 250 000 rader ny kod. Resultatet är en Taopix-lösning där mer än 50% utgör nya funktioner.

– Det är en kolossalt spännande tid för Taopix, våra kunder och representanter. Vi har tagit del av mängder med feedback från våra kunder och deras kunder. Det flesta av förbättringarna och nya funktioner är ett direkt resultat
av denna feedback, berättar James Gray, VD för Taopix.

– Vårt primära mål har varit att fokusera på tre områden; hur kan vi göra det lättare att skapa en bok och beställa, hur kan vi driva volym och hur kan vi skapa mera vinst i varje order? Dessa tre frågeställningar har utgjort de moti-
verande faktorerna för att skapa den stora mängden funktioner och möjligheter i den nya Taopix Porfolio Sviten, avslutar James Gray.